• Lorem ipsum


Wij begrijpen dat het via het internet soms lastig is om SUP boards te beoordelen op bijvoorbeeld materiaalsoort en performance. U wil het board ook uittesten op het water. Daarom hebben wij testcentra waar u verschillende SUP boards kunt testen. 

Bij ons testcentrum Sup Culture Club in Amsterdam kunt u, indien aanwezig, het SUP board huren. Gaat u over tot aankoop dan krijgt u de huur (1 uur max) van ons terug doormiddel van een kortingscode. (U kunt in dit gedeelte van Amsterdam gratis parkeren.)

De volgende SUP board modellen zijn aanwezig in het Sup Culture Club testcentrum: 

De testcentra kunnen u geen uitgebreide informatie geven over het SUP board zelf. Wij hebben onze product pagina’s voorzien van alle informatie die u nodig heeft voor uw keuze. Indien u toch nog vragen heeft, neem dan contact met ons op met onze klantenservice. Onze product specialisten staat u graag te woord.

LET OP: Niet al onze producten zijn aanwezig bij onze testcentra. Alleen wanneer er in de beschrijving van het product op onze website wordt aangegeven dat deze aanwezig is in een van onze shop-in-shops kunt u deze bezichtigen. Elk testcentrum heeft zijn eigen pagina op onze website waar tevens staat aangegeven welke SUP boards er te testen zijn.

Bij Sups Supply hebben we vakkundige collega’s die u graag adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Neem contact met ons op, we helpen u graag!