• Lorem ipsum

Sups Supply biedt klanten de mogelijk om het Sups Supply huismerk board voor aankoop te testen. De testlocaties zijn partnerbedrijven van Sups Supply die het board in de verhuur gebruiken. Om het board te testen dient u het board te huren. Koopt u het board dan worden de huurprijs van de verkoopprijs afgetrokken! Bekijk al onze testlocaties op de kaart.
 

1. Giethoorn - De Witte Hoeve

Maak er een dagje uit van en test het Sups Supply board bij de Witte Hoeve in het schilderachtige Giethoorn. Giethoorn - ook wel het Venetië van Holland genoemd - is het mooiste en meest sprookjesachtige dorp uit Nederland. Een dorp waar de inwoners alleen maar kunnen rondvaren of wandelen om zich te verplaatsen. Giethoorn is gelegen in Nationaal Park Weerribben-Wieden. De talloze rietgedekte boerderijen staan op kleine veeneilandjes die worden verbonden met ruim 170 houten bruggetjes.

 

2. Amsterdam - SUP Tropisch

Of kies voor een gezellig dagje suppen in Amsterdam. Onze partner in Amsterdam is verhuurbedrijf SUP Tropisch. SUP Tropisch is opgericht door Rosa, Huub en Zarah. Drie enthousiaste en gedreven ondernemers met een liefde voor het buitenleven en surfen. Zij komen uit de evenementensector en hebben tijdens de Coronacrisis hun koppen bij elkaar gestoken om een nieuw plan te bedenken waar zij gelukkig van zouden worden en mensen aan elkaar konden verbinden.

 

3. Maassluis - Suppen in Maassluis

Testen in Zuid-Holland kan bij Suppen in Maassluis. In 2013 kochten Bas & Martine hun eerste SUP. Daar hebben zij geen moment spijt van gehad. Ze waren zo enthousiast dat ze dachten dit moet iedereen een keer ervaren. Nu een paar jaar later, staan ze er nog net zo achter als toen. Suppen in Maassluis deelt hun enthousiasme en laat jong en oud op een laagdrempelige manier kennismaken met suppen.

 

4. Jisp - Zwet'SUP

Kom langs in Jisp bij Noortje van Zwet'SUP en maak kennis met het Wormer -en Jisperveld. Een lappendeken van water en land, honderden weilandjes omgeven met rietkragen en smalle slootjes. Het is uniek om dit per SUP board te ervaren. Gelegen in de regio Zaanstreek-Waterland, op 25 auto minuten van Amsterdam, Alkmaar, Haarlem en Hoorn. 

 

Bekijk de testlocaties op de kaart