• Lorem ipsum
Garantie en Defecten

Heeft u een artikel gekocht bij ons en gaat dit na een bepaalde tijd kapot? Voor al onze artikelen geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product in goede staat moet verkeren. Afhankelijk van het product doen wij dit door reparatie, vervanging of terugbetaling. Wij volgen hierbij altijd onze Algemene Voorwaarden.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie vindt u in de beschrijving van het product. 

Sterk afwijkende garantievoorwaarden worden vermeld bij de product omschrijving. Aanspraken t.a.v. schadeloosstelling van kosten ontstaan door lichamelijk letsel of beschadigde producten zijn uitgesloten.

Hoe vraagt u garantie aan?

Bij een garantie (of een defect) kunt u het artikel retourneren door hem op te sturen naar Sups Supply, Vermeld hierbij het ordernummer en beschrijf de defect zo goed mogelijk. Tevens verzoeken wij u eerst een foto te mailen van het defecte product, zodat we de schade vooraf kunnen inschatten of bepalen. Verzendkosten in geval van garantie zijn voor uw eigen rekening.

Retouradres Sups Supply

Fulfilment Achterhoek B.V.

TAV Sups Supply 

Edisonstraat 58

6902 PK Zevenaar

[email protected]

Retourneren

De garantie geldt als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. Wij zullen contact opnemen met de leverancier en komen samen met een passende oplossing. Schade of defecten door oneigenlijk gebruiken vallen hier uiteraard niet onder! Als uw artikel binnen 30 dagen na aankoop defect raakt, dan valt u binnen de 30 dagen garantieregeling (deze regeling doet geen afbreuk aan de reeds bestaande garanties), hierbij kan het artikel geruild worden of de aankoop kan geannuleerd worden.

Meer over informatie over retourneren, zie onze Retouren pagina.