• Lorem ipsum

SEA LION

Toon:
Geen producten gevonden...
SEA LION
The Eco-Brand

Ze hebben “maar” 4 Sup Boards en 3 paddels. De Stand Up Paddle Boards die SEA LION verkopen is van top kwaliteit en hebben een prachtig design. Een ware Eye catcher op het water. Bij SEA LION ontwerpen en bouwen de meest avontuurlijke, stabiele en Eco vriendelijke opblaasbare SUP's ter wereld. Sea Lion houdt niet alleen van peddelen, ze houden ook van de plekken waar ze peddelen! Het doel van Sea Lion is hoogwaardige en duurzaam gefocuste Stand Up Paddle Boards te maken, die er ook geweldig uitzien! Trouwens, Alle SUP’s van Sea Lion zijn niet van hout, ze zijn opblaasbaar :).  

Wat maken de vier SEA LION Stand Up Paddle Boards zo bijzonder? 

Het Bloom Deckpad. Elke deckpad is gemaakt met biomassa van algen. De Yulex Handgrepen. Alle planken en rugzak-handvatten zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Er wordt tijdens de productie gebruik gemaakt van gerecyclede PET-waterflessen, Meer dan 80 flessen per board. De SUP Boards zijn voorzien van stoffen kartonnen tassen en handvatten.De paddels zijn Plantaardig gefabriceerd met biohars een FSC-gecertificeerd. 0% plastic is in de verpakking aanwezig.

 

SEA LION geeft terug aan de natuur!

In het hart van Sea Lion ligt een diepe verbinding met het water. Zo geven zij 3% van hun omzet aan goede doelen die de natuur beschermen en herstellen.

Via hun partnerschap met “1% for the Planet" zijn ze toegewijd om minimaal 1% van hun Omzet aan deze organisatie te doneren en te helpen onze oceanen schoon te houden van plastic, zodat iedereen er van kan blijven genieten. Ook doneert SEA LION 1% van de verkopen voor de bescherming van het Zeegras in Engeland. Zie dit mooie project https://www.sealionboards.com/blogs/news/project-seagrass.

Tevens wordt 1% van de omzet gedoneerd aan overige goede doelende de natuur en het water beschermen.

Koop je een SEA LION Stand Up Paddle Board? Dan geven ze ook namens u iets terug aan de natuur. Fijn toch? 

Ontstaan SEA LION Stand Up Paddle Boards 

De oprichter William Marsh peddelden met zijn vrienden over meren, rivieren en oceanen. Ze gingen weken lang op SUP avontuur en op onderzoek uit. Kunnen de Stand Up Paddle Boards beter en Eco vriendelijker worden geproduceerd? 

In 2017 werd Sea Lion gelanceerd en hebben ze onvermoeibaar Stand Up Paddle Boards, paddels en accessoires ontwikkeld en vernieuwd. Sea Lion wilde niet alleen producten van hoge kwaliteit maken die “door peddelaars zijn ontworpen voor peddelaars” maar ook de meest duurzame SUP producten ter wereld maken die passie en liefde voor het water en zijn environment weerspiegeld. Duurzaamheid staat altijd voorop bij SEA LION. Van de Boards en de peddels tot de verpakking en zelfs de visitekaartjes.