• Lorem ipsum

Safe Waterman

Toon:
Geen producten gevonden...
Safe Waterman
Italian made

SAFE biedt u een rijk assortiment aan fantastische opblaasbare peddels om uit te kiezen, ontdek welke SUP SAFE het beste bij uw stijl past! SAFE Waterman (Kort: SAFE) heeft zich volledig gericht op opblaasbare Stand Up Paddleboards. Kwaliteit staat hoog aangeschreven bij dit mooie Italiaanse merk. Ook het design van deze SUP’s laat zien dat het Italiaans is, alle boards zijn opvallend van kleur en zien er stijlvol uit. SAFE is ontstaan uit het idee om een reeks opblaasbare SUP boards te creëren voor Stand Up Paddle die aan alle behoeften voldoen zonder de twee belangrijkste aspecten te verwaarlozen: prestatie, kwaliteit en vormgeving. SAFE zet met hun volledig aandacht in op het ontwerpen, produceren en testen van hoogwaardige SUP producten. Alle opblaasbare SUP’s zijn ontworpen en getest om maximale veiligheid te bieden, zonder de uitstekende prestatiekwaliteiten uit het oog te verliezen. Elk SAFE SUP model heeft een specifieke eigenschap die het uniek maakt in zijn gebruik, of het nu gaat om surfen, racen of recreëren. 

Opblaasbaar SUP board van SAFE

SAFE SUP’s zijn klein van formaat: het zijn opblaasbare boards die gemakkelijk kunnen worden opgerold en in een rugzak meegenomen kunnen worden. De Stand Up Paddle Boards van SAFE zijn ideaal voor op de boot of om altijd bij je te hebben op de fiets in de camper of auto. Perfect voor het bereiken van de mooiste plekjes op het water waar men ook kan snorkelen of freediving kan beoefenen. Elke SAFE opblaasbare SUP wordt geleverd met een pomp.

SAFE SUP is ideaal voor het hele gezin

De stand up paddle SAFE is de sleutel tot het perfecte weekend buiten de stad, voor de dagelijkse training tijdens de lunch, in de lente, zomer, herfst en zelfs midden in de winter! Met uw SUP SAFE is het de beste manier om te genieten van de schoonheid van de lente zomer of herfst. Stel u voor dat u peddelt in de kalme en glazige zee, niet druk, in de stilte om u heen. De zee voedt uw lichaam, geest en ziel met de ionen van het water. Een stevige bries glijdt over u heen en u kunt zonder stress genieten van al het moois om u heen. Of bent u het beu om uw kinderen de herfstdagen aan hun smartphone of tv te zien doorbrengen? Neem ze mee het water op! Onthoud dat SAFE opblaasbare sup stijf is, net als traditionele epoxyplaten. Dit betekent dat u uw kinderen, huisdieren en tassen probleemloos op uw sup kunt plaatsen. SAFE Waterman SUP boards zijn geschikt voor de hele familie.

Quote van de founder Daniele Cimatti van SAFE Waterman. 

"We brengen het grootste deel van onze vrije tijd door op onze Stand Up Paddles, we reizen om ze te testen op de meest uiteenlopende lokatie’s en zo onze opblaasbare SUP boards bekender te maken. Ons bedrijf SAFE Waterman is dan ook ontstaan uit onze eigen passie!”.